juni 03, 2023
11 11 11 AM
Robotoperationer ger stora fördelar för patienten – Skåne Plus
Ökning av nya personbilar i maj men årets nya ordrar har halverats – Mobility Sweden
Trendspaning – här är tre saker som kommer att prägla detaljhandeln framöver – Market
Populär restaurang expanderar: ”Jag har kämpat så mycket” – SLA
Butiken tas bort när macken blir obemannad » Norra Halland – Kungsbackas största tidning
Här öppnar Ica obemannat granne med butiken. – Dagligvarunytt
Robotkirurgi ger skonsammare ingrepp – Region Skåne
Publiceringen av Mobility Swedens nyregistreringsstatistik för maj är kraftigt försenad
Ny studie visar: Eldrivna lastbilar är billigare – Vi Bilägare
Med BlincVision vill Terranet bli världsledande på att rädda liv i trafik #InvestTalks
Latest Post
Robotoperationer ger stora fördelar för patienten – Skåne Plus Ökning av nya personbilar i maj men årets nya ordrar har halverats – Mobility Sweden Trendspaning – här är tre saker som kommer att prägla detaljhandeln framöver – Market Populär restaurang expanderar: ”Jag har kämpat så mycket” – SLA Butiken tas bort när macken blir obemannad » Norra Halland – Kungsbackas största tidning Här öppnar Ica obemannat granne med butiken. – Dagligvarunytt Robotkirurgi ger skonsammare ingrepp – Region Skåne Publiceringen av Mobility Swedens nyregistreringsstatistik för maj är kraftigt försenad Ny studie visar: Eldrivna lastbilar är billigare – Vi Bilägare Med BlincVision vill Terranet bli världsledande på att rädda liv i trafik #InvestTalks

Här ska kläder sorteras med hjälp av AI-roboten – TTELA

Last updated 13:59 (GMT+8, Shanghai) | maj 24, 2023

Wargön Innovation ska nu med hjälp av artificiell intelligens sortera kläder. Syftet är ett lätta på arbetsbördan och anpassa sig efter ett nytt …

Läs Hela Texten https://www.ttela.se/nyheter/v%C3%A4nersborg/h%C3%A4r-ska-kl%C3%A4der-sorteras-med-hj%C3%A4lp-av-ai-roboten-1.100295720
Översätt Hela Texten https://u.aiotworldnews.com/?query=BHEHBGAHICHCFCHCGCIDFCACIDHCBCDDGHKHAGLHBGHGMGICGECGAHBHAHLHDDEHGHBGMHKHLHICBGHGEHLHGGJHEHBGMHKHLHGGAHHGDGMHGHAHECDDJHMHLHOHICNHBGBGFGGGPCKDKDCGCGCGLDBGBGAHJHEHLDGGAHKDLHMGNHAHBGAHHGKDDGADGFGCADEFBCLHAHHGGGHHKHHGCHKDNHADGFGCADEFBCHGIDGGOHEHIDOHJHADGFGCADEFBCBHAHHGIDGGKHHGBGAHHGEHGGIDIHAHBHIDNHPHADGFGCADEFBCJHFGIDEHDGIDEHMHIDHGKHHHKHBGAHLHIDECLDECFCFCHCMCACCCHCFC
Översätt Hela Texten https://u.aiotworldnews.com/?query=BHEHBGAHICHCFCHCGCIDFCACIDHCBCDDGHKHAGLHBGHGMGICGECGAHBHAHLHDDEHGHBGMHKHLHICBGHGEHLHGGJHEHBGMHKHLHGGAHHGDGMHGHAHHCDDJHMHLHOHICNHBGBGFGGGPCKDKDCGCGCGLDBGBGAHJHEHLDGGAHKDLHMGNHAHBGAHHGKDDGADGFGCADEFBCLHAHHGGGHHKHHGCHKDNHADGFGCADEFBCHGIDGGOHEHIDOHJHADGFGCADEFBCBHAHHGIDGGKHHGBGAHHGEHGGIDIHAHBHIDNHPHADGFGCADEFBCJHFGIDEHDGIDEHMHIDHGKHHHKHBGAHLHIDECLDECFCFCHCMCACCCHCFC