juni 02, 2023
11 11 11 AM
Robotoperationer ger stora fördelar för patienten – Skåne Plus
Ökning av nya personbilar i maj men årets nya ordrar har halverats – Mobility Sweden
Trendspaning – här är tre saker som kommer att prägla detaljhandeln framöver – Market
Populär restaurang expanderar: ”Jag har kämpat så mycket” – SLA
Butiken tas bort när macken blir obemannad » Norra Halland – Kungsbackas största tidning
Här öppnar Ica obemannat granne med butiken. – Dagligvarunytt
Robotkirurgi ger skonsammare ingrepp – Region Skåne
Publiceringen av Mobility Swedens nyregistreringsstatistik för maj är kraftigt försenad
Ny studie visar: Eldrivna lastbilar är billigare – Vi Bilägare
Med BlincVision vill Terranet bli världsledande på att rädda liv i trafik #InvestTalks
Latest Post
Robotoperationer ger stora fördelar för patienten – Skåne Plus Ökning av nya personbilar i maj men årets nya ordrar har halverats – Mobility Sweden Trendspaning – här är tre saker som kommer att prägla detaljhandeln framöver – Market Populär restaurang expanderar: ”Jag har kämpat så mycket” – SLA Butiken tas bort när macken blir obemannad » Norra Halland – Kungsbackas största tidning Här öppnar Ica obemannat granne med butiken. – Dagligvarunytt Robotkirurgi ger skonsammare ingrepp – Region Skåne Publiceringen av Mobility Swedens nyregistreringsstatistik för maj är kraftigt försenad Ny studie visar: Eldrivna lastbilar är billigare – Vi Bilägare Med BlincVision vill Terranet bli världsledande på att rädda liv i trafik #InvestTalks

Ny undersökning: Så här blir det att shoppa – 2041 – Market

Last updated 21:03 (GMT+8, Shanghai) | maj 23, 2023

Så många som 23 procent säger att de vill kunna förlita sig på artificiell intelligens för att få tips och råd om vilka kläder som passar deras …

Läs Hela Texten https://www.market.se/retailtrender/trender/ny-undersokning-sa-har-blir-det-att-shoppa–2041/
Översätt Hela Texten https://u.aiotworldnews.com/?query=BHEHBGAHICHCFCHCGCIDFCACIDHCGCDDGHKHAGLHBGHGMGICGECGAHBHAHLHDDEHGHBGMHKHLHICBGHGEHLHGGJHEHBGMHKHLHGGAHHGDGMHGHAHECDDJHMHLHOHICNHBGBGFGGGPCKDKDCGCGCGLDIHEHHGOHAHBGLDGGAHKDHGAHBGEHMHJHBGHGAHLHBHAHHGKDBGHGAHLHBHAHHGKDLHMGIDAGLHBHAHHGGGKHOHLHMHLHCHIDGGEHIDNHEHHGIDHHJHMHHGIDBHAHBGIDEHBGBGIDGGNHKHFGFGEHIDIDHCFCBCECKD
Översätt Hela Texten https://u.aiotworldnews.com/?query=BHEHBGAHICHCFCHCGCIDFCACIDHCGCDDGHKHAGLHBGHGMGICGECGAHBHAHLHDDEHGHBGMHKHLHICBGHGEHLHGGJHEHBGMHKHLHGGAHHGDGMHGHAHHCDDJHMHLHOHICNHBGBGFGGGPCKDKDCGCGCGLDIHEHHGOHAHBGLDGGAHKDHGAHBGEHMHJHBGHGAHLHBHAHHGKDBGHGAHLHBHAHHGKDLHMGIDAGLHBHAHHGGGKHOHLHMHLHCHIDGGEHIDNHEHHGIDHHJHMHHGIDBHAHBGIDEHBGBGIDGGNHKHFGFGEHIDIDHCFCBCECKD